Secretul – Invataturi Zilnice de Rhonda Byrne

Dupa marele succes avut cu cartea si dvd-ul “Secretul” numele original: The Secret, Rhonda Byrne vine in intampinarea noastra pentru a stapani Legea Atractiei cat mai bine si ne ofera 365 de Invataturi zilnice ce ne vor conduce catre urmatorii pasi vitali pe care trebuie sa ii facem pentra a transpune in viata principiile Secretului.

In toata lumea, Secretul a ajutat milioane de oameni pentru a avea viata mult visata. Folosind acest companion zilnic, veti avea parte de doza zilnica de mesaje inspirationale ce va vor aduce mai aproape de abundenta visata.

Cu totii avem nevoie de binele stiute “remindere”. Secretul – Invaturi Zilnice de Rhonda Byrne este o compilatie de 365 de mesaje inspirationale zilnice atemporale. Va recomand sa nu rupeti paginile dupa ce cititi fiecare mesaj, puteti sa folositi un semn de carte pentru a sti exact la ce zi ati ramas si astfel il veti putea folosi zilnic, pe decursul a mai multi ani. Un strop de inspiratie si stimulare la inceputul fiecarei zi va pava drumul nostru catre implinire.

“Nu exista nimic ce nu poti face. Daca vei face tot ce trebuie, in ordinea corecta, mai devreme sau mai tarziu vei putea sa obtii tot ceea ce iti doresti. Incepe intotdeauna prin a-ti trai visele in interior, cat mai complet si mai amanuntit cu putinta. In acest fel, acestea se vor manifesta in vita ta exterioara. Daca vei ajunge la o armonie interioara desavarsita, tu vei atrage toate lucrurile de care vei avea nevoie pentru ca visul tau sa se transforme in realitate.

Asa functioneaza legea. Orice creatie din viata ta incepe in interiorul tau!”

Eu am intrat in legatura cu materialele Rhondei Byrne in urma cu doi ani, de atunci zilnic  invat sa folosesc Legea atractiei pentru a aduce abundenta in viata mea. Cartea, Secretul – Invaturi Zilnice de Rhonda Byrne am vazut-o pe biroul unui bun prieten si dupa ce le-am rasfoit am spus ca trebuie sa mi le fac cadou de Craciun :) . Astfel ca prin intermediul librariei online libris.ro aceasta carte a ajuns in posesia mea chiar inainte de Craciun, asa lucreaza legea atractiei.

Si nu uitati spusele lui William James: ” Cea mai mare revolutie pe care o traieste generatia noastra este descoperirea faptului ca prin schimbarea atitudinii lor interioare, oamenii isi pot schimba viata exterioara”

Tu ai citit cartea Secretul – Invataturi Zilnice de Rhonda Byrne?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *