Rework – Jason Fried, David Heinemeier Hansson

Aceasta carte, Rework – Jason Fried, David Heinemeier Hansson, este plina cu sfaturi bune pentru cei ce doresc sa isi inceapa propria lor afacere, au o afacere sau pentru cei ce sunt interesati de acest subiect.

Aceasta carte nu te va face sa te simti bine, din contra te va face sa te inconfortabil.

In functie de ceea ce faci in fiecare in zi, aceasta carte te poate face sa te simti extrem de inconfortabil. Acest lucru este un lucru bun, fiindca a iesi din zona de confort e ceea ce ne trebuie fiecaruia pentru a reusi in afaceri, in viata.

Jason Fried si David Heinemeier Hansson au incalcat toate regulile si au castigat. Ei au demonstrat de nenumarate ori ca a iesi din sfera conventionalul este de cele mai multe ori calea catre succes. Cei doi nu au scris doar o carte cu vorbe goale, ceea ce au scris ei in carte este ceea ce ei fac zi de zi.

Rework este o carte destul de scurta si la obiect, este facuta pentru a se diferentia. Daca te afli in mediul de afaceri sau doresti sa intri in acest mediu, nu stiu de ce nu ai cumpara si de ce nu ai citi aceasta carte ACUM!

REWORK nu este o carte de bussines conventionala, este altfel, poate nu vei de acord cu ceea ce scrie in ea, dar citeste-o intai si apoi fa ce vrei tu, ce simti tu, dar aceasta carte merita citita!

Nu, nu mai citi recenzii despre REWORK, cumpara cartea, citeste cartea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *