In 2007 dormeam

Am citit astazi un articol interesanta la Marius, recunosc ca l-am citit pe diagonala stiind ce vrea sa spuna chiar din titlul articolului, este vorba de cum ne batem joc de blogul nostru sabotam singuri blogul.

Ma uit in urma si vad ca m-am apucat de scris pe un blog in 2007, citesc bloguri de prin 2005, sunt conectat la tot ceea ce inseamna internet de prin clasa a 9-a, am pus prima data mana pe o tastatura prin clasa a 6-a(asta insemnand anul de gratie 1996, daca nu ma insel). La primul meu contact cu o tastura imi amintesc ca am jucat Need 4 Speed si mi-am facut cont de mail la hotmail(sau msn, acelasi drac). Apoi m-am rugat de ai mei parinti de mi-au cumparat un 286 si jucam PacMan si alte nebunii, acel 286 lucra cu dischete de tip B de marimea a doua “aifoane” – o adevarata nebunie, in fine sa trecem peste, au scris multi despre asemenea chestiuni.Primul meu site a fost pe platforma 20m.com –  inca mai e up, desi chiar daca as vrea sa mai schimb ceva pe la el, nu mai stiu datele de logare. am mai avut site-uri la home.ro, site-uri ale canalelor de mIRC – da, am fost dependent de IRC, am facut si un revelion (sau ceva de genul, stiu ca era iarna si se dadeau artificii de la Palat iar eu eram la GUnet) conectat, aveam priteni care spargeau site-uri, care faceau cadouri de Mos Craciun folosind carduri ale necunoscutilor – era haiducie pe vremea respectiva < . Era frumos, fiecare perioada are frumusetea ei. Ce vroiam sa spun? Da, de ce nu mai scriu pe blogul acesta, sau de ce s-a transformat acest blog intr-un  mic director de articole platite? Din lipsa de timp, zic eu, altii ar spune ca din lipsa de interes. Ideea este ca m-am focalizat pe a scoate bani din mediul online. Am cam terminat-o  cu bloggingul pasiunea mea si am trecut la urmatorul nivel, cel putin asa cred eu. Imi aduc aminte ca in urma cu doi ani paseam intr-o sala cu profesionistii din online la invitatia lui Krumel si a lui Noni, ce faceam eu pe vremea aia? Eram blogger iesean, frecam menta toata ziua pe twitter si incepusem sa invat SEO. M-a schimbat mult acea intalnire si cele ce au urmat, m-au facut sa vad mediul online cu alti ochi, m-au facut sa vreau sa fac mai multe.

Dar ajunge cu istoria. Am facut multe in 2-3 ani de care sunt mandru, desi unii ar spune sa nu ma afisez chiar cu toate proiectele mele online, eu sunt mandru de orice fac!

Am muncit mult si inca muncesc foarte mult, dorm 5 ore pe noapte. Am o sotie, doi copii superbi, un job de zi, doua magazine online si mai multe alte site-uri.

Ce s-a schimbat din 2007 pana in clipa de fata? In 2007 dormeam.

Concluzia acestui articol? Poate ca ar trebui sa scriu mai des, spun asta de cand m-am apucat de online ca si bussines, sa scriu mai des, sa citesc mai mult, dar nu prea apuc.

Sper sa mai scriu un articol pana de Craciun, daca nu, va urez CRACIUN FERICIT!

Acesta este un articol fara poza, un articol ce nu isi doreste trafic, un articol scris de mine pentru mine – asa cum de multa vreme nu am mai facut-o.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *