De la idee la bani de Napoleon Hill

Aici, in cartea De la idee la bani scrisa de Napoleon Hill, sunt secretele de a face bani, care pot schimba viața ta. Inspirat de formulă magică a lui Andrew Carnegie pentru succes, această carte vă va învăța secretele care va vor aduce o avere. Acesta vă va arăta nu numai ce să faceți, dar  si cum se face. O dată ce ați învățat și de ați aplicat tehnicilr simple, de bază  ce le invatati in aceasta carte, atunci veti fi stapanit secretul succesului adevărat și durabil. Și este posibil să aveți tot ce vă doriți în viață.

Despre Napoleon Hill

Napoleon Hill a fost născut în 1883 în Wise County, Virginia. El a început cariera la vârsta de 13 ani  scriind ca reporter pentru ziarele din orașele mici și a mers pe culmile scrisului pentru a deveni  autorul  motivațional cel mai iubit din America. Lucrarea lui stă ca un monument de realizare individuală și este piatra de temelie a tuturor lucrarilor de motivației moderne. Lucrarea sa cea mai cunoscuta, De la idee la bani (Think and Grow Rich), este una dintre cărțile cel mai bine vandute din toate timpurile. Napoleon Hill a stabilit chiar si o Fundație,  o  instituție de învățământ non-profit a cărei misiune este de a perpetua filosofia sa de conducere, auto-motivare, și realizarea individuală – mai multe detalii gasiti aici: www.naphill.org

Despre cartea De la idee la bani de Napoleon Hill

De la idee la bani a învăţat în fiecare an milioane de oameni, paşii simpli pentru realizări înalte şi independenţă financiară. Mai mult decât o lucrare motivaţională, cartea este o referinţă biografică şi istorică, relatând viaţa, mediul şi filozofia de succes ale lui Napoleon Hill. Cea mai mare valoare a acestei cărţi nu constă numai în succesul financiar. Poate ajuta pe ORICINE să primească ceea ce îşi doreşte de la viaţă.

Napoleon Hill a devenit unul dintre cei mai distinşi autori ai lumii. A trecut de la jurnalistică la Drept, a lucrat pentru Andrew Carnegie şi a devenit rapid un excelent confident şi consilier pentru oameni de afaceri şi preşedinţi. Printre numeroşii săi asociaţi se numără Franklin D. Roosevelt, Mahatma Gandhi, Thomas Edison, Henry Ford şi sute de alţi lideri mondiali.

Dale Carnegie spunea că există patru căi, şi numai patru, prin care putem avea contact cu lumea. Suntem evaluaţi şi clasificaţi în funcţie de ce facem, cum arătăm, ce spunem şi cum o spunem. Colecţia Cărţi Cheie a fost concepută întocmai pentru a vă ajuta să parcurgeţi aceste patru căi, dezvăluind secretele de succes ale celor mai avizaţi autori în materie. Un ghid esenţial pentru cei ce îşi doresc să îşi atingă scopurile propuse şi să aibă o viaţă fericită şi echilibrată.
Cartea De la idee la bani de Napoleon Hill poate fi achizitionata din libraria online libris.ro la pretul de 28 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *